WErkkleding

Een kijkje in de mogelijkheden​

Werkkleding en bedrijfskleding

Onderscheidende en representatieve kleding dragen in grote mate bij tot het succes van je bedrijf! Goed zittende kleding zorgt voor gemotiveerd personeel en verbeteren productiviteit. Het doorvoeren van je huisstijl in de kleding maakt je medewerkers zichtbaar voor de klanten en heeft een positief effect op een professioneel imago en vertrouwen van de klant. Iedere ondernemer weet dat goede marketing en reclame belangrijk is voor het bedrijf. Vergeet niet dat bedrijfskleding een relatief goedkope manier van reclame maken is en vaak effectiever dan andere kanalen.

Belangrijk is dat werkkleding er verzorgd uit ziet, comfortabel zit én natuurlijk veilig is. Zoveel mensen, zoveel wensen. Kleding is, zeker gezien de verschillende lichaamslengtes, -bouw en persoonlijke voorkeuren, maatwerk! Wij maken graag een afspraak om deze wensen te inventariseren en met een passend voorstel te komen!

Snickers

Werkkleding waar pasvorm, comfort en functionaliteit goed gecombineerd worden. Beschikbaar zowel voor heren als voor dames.

Jobman workwear

Jobman

Werkkleding waar uniformiteit en goede kwaliteit belangrijk is.

Projob Workwear

De Workwear lijn van Projob kan ingezet worden in ieder denkbare omstandigheid. Ergonomie en functionaliteit gecombineerd. 

Tenson

Hét modieuze outdoor kledingmerk voor dames en heren

FHB

Een veel verkocht merk, ergonomische kleding en uniformiteit op de werkplaats voor zowel heren als dames. 28 producten in 10 kleuren! 

GIRAV

Bekend als merk voor de wat langere man. Behalve shirts in meerdere modellen zijn er ook truien, jassen en broeken beschikbaar. Veel modellen zijn beschikbaar in drie lengtematen.