Bewerken

Bewerken bij A&M Producties

Bedrukken van kleding is een vak apart!​

Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Daarnaast wordt kleding met bedrukking voor verschillende doeleinden gebruikt. Bedrukking op werkkleding moet aan andere eisen voldoen dan een promo T-shirt.

Wij kunnen je uitgebreid informeren over de voor- en nadelen van de verschillende druktechnieken en opdrukken. Voor elk project zoeken wij de oplossing waarbij een vriendelijke prijs en kwaliteit in verhouding zijn.

Wij hebben een eigen snijplotter en diverse professionele transferpersen voor de het produceren en bedrukken van een tekst of logo bedrukking. Hierdoor zijn wij in staat om kort te schakelen en dus snel te leveren. Maar ook grotere volume’s, bijzondere vormen zoals paraplu’s, drinkbekers of meerkleurige opdrukken zijn voor ons geen probleem. Door onze goede contacten kunnen wij u altijd voorzien van een passende aanbieding.  

LET OP: We bedrukken geen zelf aangeleverde artikelen!

Bewerken

Het proces bij A&M producties ​

Advies... en meer

Voor ons begint reclame met een doordacht plan. Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen te inventariseren om zodoende met een passend voorstel te komen.  

Ontwerp & opmaak​

Wij werken met professionele opmaakprogramma’s zodat wij gecertificeerde bestanden kunnen aanleveren bij de producenten van drukwerk en reclame-materialen. 

Productie

Wij selecteren voor jou de beste leverancier zodat prijs, kwaliteit en levertijd in evenwicht zijn. Wij begeleiden het productieproces van A tot Z dus van aanlevering van de bestanden tot aflevering op jouw adres!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij A&M Producties staan we voor je klaar om jouw bedrijf zo goed mogelijk te promoten. Of je nu gaat voor bedrijfskleding, jouw logo op een mooi relatiegeschenk of op een beurs of sportevenement jouw team voorzien van een mooie herkenbare outfit, wij kunnen het voor je regelen! 

Persoonlijke benadering, eigen productie, korte lijnen en kleinschaligheid zorgen ervoor dat wij onze kosten laag kunnen houden. Dit zie je vanzelfsprekend ook terug in onze tarieven. Kwaliteit voor een eerlijke prijs.